Diensten

Alles voor een mooi en betaalbaar kapsel. Kapsalon Eric Kalf is een salon met veel persoonlijke aandacht voor de wensen van onze klanten. Wij hebben een klein hecht team dat garant staat voor kwaliteit en goede service. Wat bieden wij? Behalve haarverzorging bieden wij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van styling en kleur


Styling

Styling is eigenlijk knippen (ev. krullen) en modeldrogen. Model, dat het best bij u past, passend bij uw uiterlijk en persoonlijkheid.

Kleur

Wij kunnen voor u een basiskleur, highlights (via een muts, folie of met de kam) verzorgen. Wij werken met So Pure Color een milde effectieve haarkleuring, ge├»nspireerd door de natuur. So Pure Color is een ammonia-vrije permanente haarkleuring, verrijkt met gecertificeerde plantextracten waaronder gecertificeerde organische Argan olie, jasmijn en sandelhout. Uw haarkleur is heel erg belangrijk en u wilt zeker geen ongelukjes bij het haarkleuren. Uw wens voor een nieuwe haarkleur gaan wij altijd uitgebreid bespreken. Een andere haarkleur verandert namelijk niet alleen uw hoofd, maar ook u algehele verschijning. Denk ook aan de kleur van uw kleding, die het beste bij u past.

Fotogalerij: Kleur